FR EN CN
Loading...
visu_top
Terug

Europa

Brussel is de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen, een levendige stad met een kosmopolitische uitstraling door de mix van culturen ven elders en van hier, van toen en van nu.

Mini-Plan


Snuif de sfeer op van de Europese wijk die het resultaat is van een zachte culturele mix uit 27 landen. Ontdek deze multiculturele rijkdom van Brussel.
 

Mini-Europe

Brussels card - Good dealMini-Europe, gelegen in de schaduw van het Atomium, is het enige park waar u in een paar uur heel Europa doorkruist. Een rondreis die u dus nergens anders kunt maken.

Europees Parlement

Het Europees Parlement is de enige supranationale instelling waarvan de leden democratisch door middel van rechtstreekse algemene verkiezingen worden gekozen.

Rondleidingen : Brussel , hoofdstad van Europa

Rondleidingen
Als hoofdstad van 500 miljoen Europeanen is Brussel de belangrijkste stad op Europees vlak. De Europese wijk telt een groot aantal zakenmensen per m2 en het Luxemburgplein is een heus venster op de wereld. Voel zelf het hart van deze buurt kloppen, die smeltkroes van 27 culturen.
 
 

Wandeling Europa

Verleden en toekomst liggen hier op enkele stappen van elkaar verwijderd. Het parlement en de instellingen van de Europese Unie, gehuisvest in verschillende grote, moderne gebouwen, staan symbool voor de opbouw van een continent...

Parlamentarium

Ontdek de fascinerende wereld van het Europees Parlement in het pas geopende Parlamentarium, het grootste parlementaire bezoekerscentrum van Europa...

Informatiepunten

Meer informatie nodig?
Book your stay
ok icon error icon

ok icon error icon

ok icon error icon
Trip Planner
Brussels Card
newsletter facebook Twitter youtube Flickr Dailymotion foursquare pinterest instagram
 
Agenda
sightseeing Brussels
newsletter