FR EN CN
Loading...
visu_top
Terug

Mode&Design

De Belgische designscholen blijken onuitputtelijke leveranciers van talent te zijn. Aangezien Brussel een dynamisch ontmoetingspunt is van de Latijnse en Germaanse cultuur, zijn openheid van geest en een gezonde nieuwsgierigheid hier niet voorbehouden aan de happy few. Getuige daarvan zijn onder andere de boetiekjes en ateliers die weelderig tieren langs de Antoine Dansaertstraat. Zij bieden een indrukwekkende modemix voor dames, heren en kinderen.

The Power of Object(s) - Design Bestsellers in Belgium

Wat is design? En wat is Belgisch design? Wanneer wordt een product een icoon waarvan het beeld in ieders hoofd blijft hangen?

Mode Parcours #14

Op 24, 25 en 26 october 2014 organiseert MAD Brussels de 14e editie van het Mode Parcours! Gedurende 3 dagen kunnen bezoekers dit jaar meer dan 45 ontwerpers met hun nieuwste collecties ontdekken, alsook verschillende performances, modeshows, happenings, concerten en soirées tijdens de nocturne op vrijdagavond .

This is not a fashion week but a fashion month

MAD Brussels lanceert voor de eerste keer “THIS IS NOT A FASHION WEEK, BUT A FASHION MONTH”.Na de modeweken van New York, Milaan, London en Parijs, vinden ook in Brussel sinds jaar en dag tal van défiles, - designerexposities en modeparcours plaats waar professionals, media, fashion-lovers en het grote publiek graag bij zijn om het nieuwe modetalent te ontdekken

Retro / Vintage / Tweedehands Brussel !

Brussel en vintage, het is een langdurige liefdesrelatie die goed verankerd is niet in intensiteit afneemt. Naast de boetieks die her en der uit de grond rijzen zijn er ook die niet meer aan hun proefstuk toe zijn en uiteraard de vaste waarden.

Mini-plan

Miniplan sized for mode & design
Het mini-plan is beschikbaar in het Engels (€0,50). Online kopen.
 
 

Maison Particulière

Maison Particulière is een privékunstencentrum dat is gegroeid uit de wens van een verzamelaarsechtpaar, Myriam en Amaury de Solages om hun liefde voor kunst en het beléven van oude en hedendaagse kunst met anderen te delen.

Personal Shopper

 De Personal Shopper is een stilist(e) met een passie voor mode en shoppen. Hij/zij gebruikt zijn of haar talent en adresboekje om een service "op maat" te verlenen...

Museum van het Kostuum en van de Kant

Brussels card - Vrije ingangTwee puntgevelhuizen uit de 18de eeuw, speciaal ingericht om onderdak te bieden aan het meest typische Brusselse museum: dat van kantwerk, borduurwerk, kostuums, haute-couture.
Book your stay
ok icon error icon

ok icon error icon

ok icon error icon
Trip Planner
newsletter facebook Twitter youtube Flickr Dailymotion foursquare pinterest instagram
 
Agenda
sightseeing Brussels
Brussels Card
newsletter