FR EN CN
Loading...
visu_top
Terug

Mode&Design

De Belgische designscholen blijken onuitputtelijke leveranciers van talent te zijn. Aangezien Brussel een dynamisch ontmoetingspunt is van de Latijnse en Germaanse cultuur, zijn openheid van geest en een gezonde nieuwsgierigheid hier niet voorbehouden aan de happy few. Getuige daarvan zijn onder andere de boetiekjes en ateliers die weelderig tieren langs de Antoine Dansaertstraat. Zij bieden een indrukwekkende modemix voor dames, heren en kinderen.

Mini-plan

Miniplan sized for mode & design
Het mini-plan is beschikbaar in het Engels (€1). Online kopen.
 
 

Fashion Art EU

De tentoonstelling 'Fashion Art EU' is een voorbeeld van de harmonie en integratie waar de Europese Unie bekend om staat.

Retro / Vintage / Tweedehands Brussel !

Brussel en vintage, het is een langdurige liefdesrelatie die goed verankerd is niet in intensiteit afneemt. Naast de boetieks die her en der uit de grond rijzen zijn er ook die niet meer aan hun proefstuk toe zijn en uiteraard de vaste waarden.

Museum van het Kostuum en van de Kant

Brussels card - Vrije ingangTwee puntgevelhuizen uit de 18de eeuw, speciaal ingericht om onderdak te bieden aan het meest typische Brusselse museum: dat van kantwerk, borduurwerk, kostuums, haute-couture.

Personal Shopper

 De Personal Shopper is een stilist(e) met een passie voor mode en shoppen. Hij/zij gebruikt zijn of haar talent en adresboekje om een service "op maat" te verlenen...

Maison Particulière

Maison Particulière is een privékunstencentrum dat is gegroeid uit de wens van een verzamelaarsechtpaar, Myriam en Amaury de Solages om hun liefde voor kunst en het beléven van oude en hedendaagse kunst met anderen te delen.
Book your stay
ok icon error icon

ok icon error icon

ok icon error icon
Trip Planner
Brussels Card
newsletter facebook Twitter youtube Flickr Dailymotion foursquare pinterest instagram
 
Agenda
sightseeing Brussels
newsletter