FR EN CN
Loading...
visu_top
Terug

Jongeren

Welkom op de jongerenpagina van VISITBRUSSELS! Ben je jong of jong van geest? Dan zal je hier nuttige info en adresjes vinden om je citytrip naar Brussel beter te plannen. Jeugdherbergen, leuke cafeetjes, jamsessions, kortingen op toegang tot musea, danstempels, betaalbare restaurantjes, festivals, street art… het komt hier allemaal samen. Je hebt maar enkele dagen nodig om te begrijpen dat Brussel een kosmpolitische, bruisende, creatieve en culinair aantrekkelijke stad is die kan boeien en betoveren.
Maar ook jonge expats die hier wat langer verblijven zullen hier hun gading vinden. We willen hen aanmoedigen om Brussel met meer diepgang te leren kennen.
Veel ontdekkingsplezier!

Parties in Brussel

Wie het Brusselse nachtleven wil meemaken, moet niet alleen weten wat de coolste plekken zijn. Sommige locaties zijn immers alleen op bepaalde nachten de "place to be" - op andere niet....

Brussels Card

Brussels Card

De Brussels Card biedt u, gedurende 24, 48 of 72 uur, gratis toegang tot meer dan 30 musea en exclusieve aanbiedingen...

Retro / Vintage / Tweedehands Brussel !

Brussel en vintage, het is een langdurige liefdesrelatie die goed verankerd is niet in intensiteit afneemt. Naast de boetieks die her en der uit de grond rijzen zijn er ook die niet meer aan hun proefstuk toe zijn en uiteraard de vaste waarden.

Nuttige links

We hebben deze pagina, ‘nuttige links’, gecreëerd omdat er een hele reeks boeiende en leerrijke sites, facebookpagina’s, databanken en blogs bestaan met informatie over Brussel of specifieke aspecten van de stad zoals shops, events...
 

Neokantines en hippe eetplekken

Gezelligheid en saamhorigheid zijn in Brussel schering en inslag. Sinds jaar en dag is Brussel een gastvrije en kosmopolitische stad die openstaat voor de wereld en voor al wie er woont of op bezoek is.

Waar slapen?

Op zoek naar een fijne en goedkope plek om te overnachten in Brussel? Dan ben je hier aan het juiste adres...

Full travel package

Open Days
 
Ga je in het buitenland studeren? Geniet dan van ons reispakket voor uitwisselingsstudenten! Zelfs je vrienden en familie kunnen meegenieten! Het reispakket aan € 199 bevat in totaal 52kg gratis baggage, 1 gratis wijziging van je terugvlucht en 20% korting voor vrienden en ...

Video Sized for Youth

 
Ontdek in bewegende beelden wat u te wachten staat in Brussel!

Street Art in Brussel

Halverwege 2012 begon Chloé Saelens heel wat vormen van stedelijke expressie die haar pad kruisten in Brussel te fotograferen.

JAMSESSIONS IN BRUSSEL : EEN VASTE WAARDE

Brussel is een ware muziekstad: er is altijd wel ergens een jam session aan de gang, en bijna altijd gratis. Soms is er een host die vrienden uitnodigt, in andere gevallen mag iedereen met instrument en wat talent het podium op!

Brussels nightlife app

Guided tours
Uitgaan in Brussel als een echte local? Ontdek de coolste feestjes, concerten & happy hours van de hoofdstad op b2n, de app van het Brusselse nachtleven.
 

Studeren of werken in Brussel?

Nuttige links voor allerhande praktische informatie voor expats

Schrijf u in op de Brussels Mania Club !

(vertaling niet beschikbaar) Are you an Erasmus student or European stagiaire? Then we are proud to welcome you to the exclusive Brussels Mania Club, organized by VisitBrussels - sized for Youth...

USE-IT (Tourist info for young people)

Bij USE-IT (Tourist info for young people) komen jonge backpackers voor gratis internet, gratis koffie en info over de beste feestjes en expo's.
Book your stay
ok icon error icon

ok icon error icon

ok icon error icon
Trip Planner
Brussels Card
newsletter facebook Twitter youtube Flickr Dailymotion foursquare pinterest instagram
 
Agenda
sightseeing Brussels
newsletter