FR EN CN
Loading...
visu_top
Terug

Kids

 In Brussel met de kids? Dan zal je hier nuttige info en adresjes vinden om je citytrip beter te plannen.

Café-Poussette Haricot Magique

Het Café-Poussette van Haricot Magique is een gezellige plek voor kinderen, klein en groot, waar alles werd bedacht voor de families en waar het leuk is even te komen zitten voor een drankje of een hapje...

Glamour 30's Fashion Expo

de nieuwe tentoonstelling die de mode van de jaren 30 in al haar facetten toont. Maak kennis met de kleding en accessoires van dit vaak miskende, maar nochtans erg vernieuwende decennium in het Museum voor het Kostuum en de Kant van de Stad Brussel, van 3 april 2014 tot 1 februari 2015!

Visueel Festival Visuel

Het Visueel Festival Visuel is aan zijn negende editie toe en is ondertussen geëvolueerd tot een modern stadsfestival van hedendaags circus, publieksplezier en een mix van stedelijke kunstvormen.
 

Bozar: voor kinderen en gezinnen

Het Paleis voor Schone Kunsten is een van de grootste kunstenhuizen van Europa, met een uitgebreide en originele programmering die is opgebouwd rond de lopende tentoonstellingen...
 

Vertel me je Verhalen

De 7de editie van het intergenerationele feest “Vertelme je verhalen” zal op zondag 27 april 2014 plaatsvinden in het Jadot Park en het Kindermuseum,Burgemeestersstraat 15 – 1050 Elsene.

Autoworld Brussels

Brussels Card - Vrije ingangNog al te vaak verliezen we uit het oog dat de auto vóór de Tweede Oorlog een van de pronkstukken van de Belgische industrie was, met bekende namen als Minerva, FN, Imperia, Nagant, Germain en Vivinus.

Kids Gazette

De Kidsgazette is de eerste, gratis, culturele kwartaalagenda in drie talen voor kinderen van 0 - 12 jaar.
 

Themadossier - Brussels for kids

Kom in brussel met je hele gezin de interessantste momenten beleven. Bijna alle brusselse musea en attracties hebben aangepaste activiteiten op maat van de jongsten in petto.

Museum voor Natuurwetenschappen

Brussels card - Vrije ingangWanneer je ons museum bezoekt, kan je niet om zijn pronkstukken heen: de iguanodons van Bernissart

Belgisch Stripcentrum

Brussels card - Vrije ingangHet Belgisch Stripcentrum ligt in het hartje van Brussel, in een statig art nouveaugebouw van de hand van Victor Horta. Het BSC opende zijn deuren voor het publiek op 6 oktober 1989.

KinderMuseum

Dit museum bevindt zich in een herenhuis en heeft zeven didactische ruimten, waarin de kinderen de wereld via een centraal thema kunnen ontdekken.
Book your stay
ok icon error icon

ok icon error icon

ok icon error icon
Trip Planner
newsletter facebook Twitter youtube Flickr Dailymotion foursquare pinterest instagram
 
Agenda
sightseeing Brussels
Brussels Card
newsletter