FR EN CN
Loading...
visu_top
Terug

Beperkte mobiliteit

 

Bijzondere aandacht voor personen met beperkte mobiliteit

Reeds meerdere jaren besteedt de Stad Brussel extra aandacht aan personen met beperkte mobiliteit en doet zij al het mogelijke om hen optimaal toegang te verschaffen tot het volledige terrein van Winterpret...

BRUSSEL MET DE ROLSTOEL - BEN JE GEK?!

Een beetje wel ja. Brussel is een stad van kasseien, putten in het trottoir en toiletten in de kelder. Het is dus zeker geen gemakkelijke stad met de rolstoel.

Magritte Museum (Koninklijke musea voor Schone kunsten)

Brussels card - Vrije ingangIn het gebouw van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, kunnen de bezoekers nu het Magritte Museum ontdekken dat een totale oppervlakte van 2.500 m2 beslaat...

BELvue ( Museum)

Heeft u zich al ooit afgevraagd hoeveel u écht weet over België? Wilt u hier in een prachtig gebouw mee kennismaken, vlak naast het koninklijk paleis, waar alles begon?

Bezoeken voor personen met beperkte mobiliteit (PBM)

Opdat ook personen met een beperkte mobiliteit zouden kunnen deelnemen aan geleide bezoeken in Brussel organiseren heel wat gidsenorganisaties rondleidingen voor iedereen. Die rondleidingen zijn ook op maat van slechthorenden en personen met motorische problemen.
Book your stay
ok icon error icon

ok icon error icon

ok icon error icon
Trip Planner
Brussels Card
newsletter facebook Twitter youtube Flickr Dailymotion foursquare pinterest instagram
 
Agenda
sightseeing Brussels
newsletter