FR EN CN
Loading...
visu_top
Terug

Beperkte mobiliteit

 

Night sweats in accessibility

Van 17u tot 22u30 (zie het programma) zullen twee werelden die elkaar te weinig kennen, elkaar kunnen ontmoeten en samen plezier maken. Iedereen is welkom, zowel mobiele als minder mobiele feestvierders.Alle animaties zijn gratis.

Magritte Museum (Koninklijke musea voor Schone kunsten)

Brussels card - Vrije ingangIn het gebouw van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, kunnen de bezoekers nu het Magritte Museum ontdekken dat een totale oppervlakte van 2.500 m2 beslaat...

BRUSSEL MET DE ROLSTOEL - BEN JE GEK?!

Een beetje wel ja. Brussel is een stad van kasseien, putten in het trottoir en toiletten in de kelder. Het is dus zeker geen gemakkelijke stad met de rolstoel.

Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis - KMKG

Het Jubelparkmuseum is opgedeeld in vier grote afdelingen: de Nationale Archeologie, de Oudheid, de Niet-Europese Beschavingen en de Europese Decoratieve Kunsten...

BELvue ( Museum)

Brussels card - Vrije ingangHeeft u zich al ooit afgevraagd hoeveel u écht weet over België? Wilt u hier in een prachtig gebouw mee kennismaken, vlak naast het koninklijk paleis, waar alles begon?

Geleide Bezoeken Voor Allen

Dit project vult het traditionele toeristische aanbod aan waardoor de vele bruisende culturele activiteiten in Brussel ontdekt kunnen worden. Wij wensen op die manier de PBM en hun familie uit te nodigen opdat zij het aantal bezoekers van onze mooie hoofdstad kunnen doen stijgen.
 
Book your stay
ok icon error icon

ok icon error icon

ok icon error icon
Trip Planner
newsletter facebook Twitter youtube Flickr Dailymotion foursquare pinterest instagram
 
Agenda
sightseeing Brussels
Brussels Card
newsletter