FR EN CN
Loading...
visu_top
Terug

Exclusivity

In Brussel is de deskundigheid, de traditie, de ondernemingsgeest en de creativiteit uitgegroeid tot een echte levenskunst. Ontdek het neusje van de zalm van het Brusselse ambacht en de verschillende exclusieve adressen onder deze rubriek.

B.E.L., drie initialen die staan voor uitzonderlijkheid

Brussels Exclusive Labels, de vroegere Kamer van Hoge Koophandel voor Vakmanschap en Luxe, is een vzw die is opgericht in 1937. Ongeveer zeventig van de meest prestigieuze merken van de hoofdstad zijn lid van deze vzw.

10 topterrassen in Brussel

Hierbij 10 goede redenen om een glaasje te nemen of een maaltijd te genieten...

Exclusive fashion tour

 Brussel-deluxe, hip Brussel, Brussel-vintage: vertrek op ontdekkingsreis door de hoofdstad van Europa langs wijken die helemaal op mode focussen.

Personal Shopper

 De Personal Shopper is een stilist(e) met een passie voor mode en shoppen. Hij/zij gebruikt zijn of haar talent en adresboekje om een service "op maat" te verlenen...

Ampersand House

Ampersand House is een kunst en design woongalerie in een prachtig herenhuis in de buurt van de Louizalaan, centrum Brussel. De ruimte is er in constante evolutie doordat er stukken uit de collectie bijkomen of verdwijnen.

Villa Empain - Boghossian Foundation

De Villa Empain is vanaf 2010 toegankelijk voor het grote publiek. Er worden verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd...

La Monnaie / De Munt

Op deze internationaal gereputeerde scène ontstond naar aanleiding van de opvoering van de opera "De stomme van Portici" van Aubin de revolutie van 1830.

Smets premium store brussels

De nieuwe fashion tempel te Brussel is de Luxemburgse multimerkenwinkel SMETS op de Leuvensesteenweg. Zijn 3800m² toont mode, design en hedendaagse kunst.
Book your stay
ok icon error icon

ok icon error icon

ok icon error icon
Trip Planner
newsletter facebook Twitter youtube Flickr Dailymotion foursquare pinterest instagram
 
Agenda

newsletter
Brussels Card