FR EN CN
Loading...
visu_top
Terug

Actief / Sport

 

10 km van Brussel

Op zondag 19 april heb jij afspraak met de geschiedenis, want dan kan jij de 10 km (of 5 km) van de AG Insurance Memorial Van Damme zelf lopen!

Marathon packages

Guided tours
Ben je op zoek naar de geschikte hotelaccommodatie voor de Belfius Brussels Marathon & Half Marathon? Bekijk dan hier de arrangementen die onze travel partner De Boeck Incoming & Events in de aanbieding heeft
 
 

Eddy Merckx - Jacky Ickx : The Exhibition

Eddy Merckx wordt met zijn 525 overwinningen als de meest succesvolle wielrenner aller tijden beschouwd. Niemand heeft het hem ooit voorof nagedaan. De carrière van Jacky Ickx is een van de rijkste en langste in de geschiedenis van de autosport. Hij reed een ongeëvenaard veelzijdig palmares bij elkaar.

Fitness in Brussel

U vindt gespecialiseerde fitnesscentra in Brussel te over, maar het is ook mogelijk om uw conditie op peil te houden in hotels die speciale ruimtes hebben voorzien voor hun sportieve klanten.

Brussels sight jogging

Brusselssightjogging combineert stadscultuur en geschiedenis met joggen aan de zijde van een ervaren loopcoach...

Prosport Brussel Stadium Koning Baudouin

Een blik achter de schermen van het Koning Boudewijnstadion? Een reeks documenten, foto's, ensceneringen illustreren het verleden van het stadion en de prestaties die er zijn neergezet.
Book your stay
ok icon error icon

ok icon error icon

ok icon error icon
Trip Planner
Brussels Card
newsletter facebook Twitter youtube Flickr Dailymotion foursquare pinterest instagram
 
Agenda
sightseeing Brussels
newsletter