FR EN CN
Loading...
visu_top
Terug

Sales team

Sales team
 Op welke manier kunnen we Brussel verkopen als bestemming voor Toerisme en Meeting? Een deel van de oplossing ligt in de opdracht van het Salesteam binnen VISITBRUSSELS.
 
• Wat doet dat team nu eigenlijk?
• Wie zijn zij?
• Welke acties onderneemt het team?
Hieronder enkele antwoorden op deze legitieme vragen.
Opdracht:
Het Salesteam is verantwoordelijk voor zijn hoofdopdracht, te weten het “verkopen” van Brussel als bestemming aan verschillende potentiële kopers... Eenvoudig, niet? Die kopers kunnen van diverse aard zijn: evenementenbureaus, congresorganisatoren, meetingplanners, touroperatoren enz.
 
Promotie maken voor Brussel kan via allerlei acties.
Vakbeurzen & salons:
• VISITBRUSSELS is aanwezig op alle grote vakbeurzen die betrekking hebben op zowel het zakelijke als het recreatieve toerisme (EIBTM - IMEX – WTM – ITB).
• VISITBRUSSELS neemt ook deel aan acties, georganiseerd door het WBT (Wallonie Bruxelles Tourisme) en TVL (Toerisme Vlaanderen).
• VISITBRUSSELS organiseert missies naar opkomende markten zoals Rusland, India, de Arabische Emiraten en dergelijke.
 
Het is onze ambitie om ons tijdens die missies te laten vergezellen door de verschillende partners die we vertegenwoordigen: hoteluitbaters, eigenaars en uitbaters van zalen en dienstverlenende bedrijven (DMC - PCO - transport) die werken in de regio Brussel en/of die er toeristen en congresgangers naartoe brengen. Zonder hun aanwezigheid zou een missie immers niet zo zinvol zijn. We verbinden ons ertoe om onze missies ruimschoots op voorhand aan te kondigen en de inhoud ervan aan te passen aan het aantal partners en wat zij er precies van verwachten.
 
Brussel zal in de loop van 2014 vaak vertegenwoordigd zijn in het buitenland. Dat kan op vakbeurzen, salons, workshops, economische en prinselijke missies.
 

Het Salesteam bestaat uit zes leden:
 
Anousjka Schmidt
Sales Manager
02/548 04 57
a.schmidt@visitbrussels.be
 
  
Thierry Van Eyll 
Sales Account Manager Mice
02/549 50 52
 

Julie Van Muysewinkel
Sales Support Coordinator
tel: 02/551 58 00
 
 
Pieter Callebaut
Sales Account Manager Leisure
02/549 50 52
 
 
Quentin Moureau
Account Manager 
02/549 50 39
 
  

Commentaar

Er is momenteel geen commentaar !

Een commentaar toevoegen

Dit veld is verplicht
Verzenden
Book your stay
ok icon error icon

ok icon error icon

ok icon error icon