FR EN CN
Loading...
visu_top
Terug

 • Welkom in Brussel

  Welkom in Brussel

  Brussel, hoofdstad van 500 miljoen Europeanen, maakt deel uit van de zogenaamde 'Power Cities' maar cultiveert tegelijk zijn imago van metropool op mensenmaat en zijn internationale reputatie van gastvrijheid.
 • Sized for Meetings

  Sized for Meetings

  Brussels: event organisers’ favourite city. Things happen in Brussels! There’s always a buzz. Not just because it’s the capital of 500 million Europeans and political decisions are made here, but also because Brussels offers an exciting cultural, artistic and social scene...
 • Themadossier - Honderd Jaar Grote Oorlog in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

  Themadossier - Honderd Jaar Grote Oorlog in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

  Tijdens de Eerste Wereldoorlog is Brussel de enige Europese hoofdstad die de lange jaren van de bezetting heeft moeten doorstaan.
 • Themadossier - Brussel van het vat

  Themadossier - Brussel van het vat

  De belg is weliswaar een verwoed koffiedrinker, maar de cafés serveren meestal tapbier en artisanaal gebrouwen bieren waarbij vakmanschap en authenticiteit centraal staan.
 • Themadossier - Mode & design

  Themadossier - Mode & design

  In Brussel is de creativiteit te vergelijken met de levenskunst: inventief en zelfs extravagant. De Brusselse mode beantwoordt door haar kwaliteit in grote mate aan deze epitheta en brengt collecties voor die tijdloos zijn.
   
 • Themadossier - Sport in Brussel

  Themadossier - Sport in Brussel

  In het Koninklijk Park draaien joggers hun rondjes. Op de Schumanrotonde, in het hart van de Europese wijk, peddelen fietsers rustig af en aan. In de fitnessruimtes van de vele vijfsterrenhotels onderhouden zakenmannen en -vrouwen hun conditie ... Ja, er komt heel wat sport kijken bij de ontdekking van Brussel!
 • Themadossier - Art-nouveau & Art-déco

  Themadossier - Art-nouveau & Art-déco

  De art-nouveaustijl ontstaat rond 1890 in Brussel. Twee architecten spelen daarbij een hoofdrol: Victor Horta, die de stijl organisch benadert, en Paul Hankar, die een geometrische benadering hanteert.
 • Themadossier - Sized for comics

  Themadossier - Sized for comics

  Brussel is de hoofdstad van het stripverhaal! In elke wijk, om elke straathoek, overal in brussel kom je de stripverhalen en hun helden tegen.
 • Events 2015

  Events 2015

  Ontdek tal van klassiekers et de nieuwigheden van 2015. Het zal in de hoofdstad weer bruisen van activiteit, wat de reputatie van dit dynamische, gastvrije en gezellige Gewest alleen nog zal bevestigen.
 • Themadossier - Sized for Surrealism

  Themadossier - Sized for Surrealism

  Meer dan ooit eist Brussel het statuut op van stad van het surealisme. De hoofdstad heeft immers duidelijk de invloed ondergaan van een van de meest opvallende kunstrichtingen uit de 20ste eeuw: het surrealisme.
Book your stay
ok icon error icon

ok icon error icon

ok icon error icon