FR EN CN
Loading...
visu_top
Terug

 •  De release van de eerste EP van Mad Dog Loose is ondertussen al 20 jaar geleden... (die met Shiny Side)Opgericht in 1995 te Sint-Gillis, is het label van 62TV Records al een oude rot in het vak,die nu terug springlevend is om een nieuw tijdperk in te luiden en hun 20e verjaardag te vieren op 12 mei tijdens Les Nuits! Geen grote namen op de affiche, geen grote zaal, wel stellen we jullie onze nieuwste veulentjes voor, alsook de terugkeer van de eerste groep die we 18 jaar geleden getekend hebben. Kortom, 4 Belgische bands (zowel Brusselaars, Walen en Vlamingen), alsook een Spaanse (of Catalaanse) en Canadese band die allen met nieuwe releases op de proppen komen. Hun concerten vinden afwisselend plaats in de Rotonde en het Museum, met een uitzonderlijk ticket voor de hele avond en een zeer beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij!
  Date de début : 12/05/2015
  Date de fin : 12/05/2015
  Map :Map a
  Street view :Street view
  Toevoegen
 • Het magische aan muziek, is dat muziek erin slaagt ons heimwee te doen krijgen naar iets dat we nooit gekend hebben!Een rijk orkest (5 stemmen, 2 toetsinstrumenten - piano's en orgels - 2 slaginstrumenten - vibrafonen, marimba's, enz...) brengt ons een concert waarbij alle stukken zorgvuldig gekozen zijn om een moment van contemplatie te creëren. Niets religieus of passief, wel een dagdroom, benadrukt door wat wij hier en nu ontbreken; het muzikaal verbeelden van wat we kwijt zijn, wat nog niet is, wat buiten ons bereik is; verloren in een een ver land, een een rustige plaats, een orakel met middeleeuwse tinten, een vogel-kind, een seizoen die voorbij is of nog moet komen...Het programma is bedacht op basis van «Proverb» van Steve Reich en decompositie «Saisons Chaudes: l'été» (5 stemmen, 2 toetsinstrumenten en 2 percussionisten) van Jean-Luck Fafchamps. We beluisteren hierbij ook de werken van Sciarrino, Ligeti, Cage, Berio, Rzewski, Eötvös en Bartok... Met Stephane Ginsburgh en Jean-Luc Fafchamps (piano's), Pierre Quiriny (onder voorbehoud) en Gerrit Nulens (percussie), 3 soprano's en 2 tenors (stembegeleiding: Martine Kivits).Met dank aan Ars Musica
  Date de début : 19/05/2015
  Date de fin : 19/05/2015
  Map :Map b
  Street view :Street view
  Toevoegen
 • "Au bord des lèvres" & "Indépendances"

  Broeders Legrainln.

  1150 Sint-Pieters-Woluwe

  Tel : 02-762.09.63
  Email : reservation@comedievolter.be
  Website : http://www.comedievolter.be

  Date de début : 19/05/2015
  Date de fin : 19/05/2015
  Map :Map c
  Street view :Street view
  Toevoegen
 • "Recuerdos Flamencos" ANTONIO MARTINEZ

  Ravensteinstraat

  1000 Brussel

  Tel : 02-507.82.00
  Email : info@bozar.be
  Website : http://www.bozar.be

  Date de début : 06/06/2015
  Date de fin : 06/06/2015
  Map :Map d
  Street view :Street view
  Toevoegen
 • 'Ik geef je...de roos' Kom op tegen kanker

  'Ik geef je...de roos' Kom op tegen kanker

  Ten voordele van de actie kom op tegen kanker'Een (theater)concert "Ik geef je de roos"Natalie Schoonbaert en Dirk Van der Linden met de mooiste liedjes van Conny Vandenbos en Ann ChristyZondag 12 april om 14u in GC De Zeyp
  Date de début : 12/04/2015
  Date de fin : 12/04/2015
  Map :Map e
  Street view :Street view
  Toevoegen
 • (S)Allons chez les voisins / de buren / the neighbours

  (S)Allons chez les voisins / de buren / the neighbours

  HUISKAMERCONCERTENVoor (S)Allons chez de buren, les voisins, the neighbours nodigen de bewoners van 4 huizen in Etterbeek je uit voor een concert in hun living. Zij zijn gastheer, en zorgen voor een hapje en een drankje, De Maalbeek en Podium@Etterbeek zochten de groepen uit. We kozen ervoor jullie van dichtbij te raken, met jong talent! In ruil breng je enkel iets mee voor de bewoners!
  Date de début : 07/06/2015
  Date de fin : 07/06/2015
  Map :Map f
  Street view :Street view
  Toevoegen
 • (S)Allons chez les voisins / de buren / the neighbours

  (S)Allons chez les voisins / de buren / the neighbours

  (S)Allons chez de buren / les voisins / the neighbours' brengt livemuziek naar Etterbeekse huiskamers. De bewoners van vier huizen in Etterbeek nodigen je op 7 juni uit voor een concert in hun living. Wat je mag verwachten? Fraaie muziek gebracht door professionele Brusselse muzikanten, vier knusse locaties en uiteenlopende muziekgenres van jazz tot folk over klassiek en triphop. Een namiddag gevu
  Date de début : 07/06/2015
  Date de fin : 07/06/2015
  Map :Map g
  Street view :Street view
  Toevoegen
 • 24 karaat & + concert: Recital zang + piano • deel 5/5

  24 karaat & + concert: Recital zang + piano • deel 5/5

  Chadia brengt een mix van musical, klassiek, Franse chanson, kleinkunst, pop en jazz met werk van o.m. Sondheim, Bernstein, Gershwin, Leo Ferre, Piaf, A.M.G. Smidt, Simone Kleinsma, Wende Snijders, Nat King Cole, Minnie Riperton, e.a.
  Date de début : 29/04/2015
  Date de fin : 29/04/2015
  Map :Map h
  Street view :Street view
  Toevoegen
 • 25 jaar Meuris met special guests Gregory Frateur, Will Tura,...

  25 jaar Meuris met special guests Gregory Frateur, Will Tura,...

  Wat voor anderen misschien lang duurt, gaat voor Stijn Meuris als een bliksemflits: 25 jaar muziek van Noordkaap, Monza tot Meuris flitste voorbij.Tijd dus voor een deftig overzicht van wat wellicht tot het strafste van de Nederlandstalige rock behoort.Dat gaat gepaard met de nieuwe single ('Kommer & Kwel'), een nieuwe cd en een knappe verzamel vinylbox.Maar vooral op een podium komt het grillige repertoire van de Limburgse nachtegaal en zijn voortreffelijke band voluit tot z'n recht.  
  Date de début : 08/04/2015
  Date de fin : 08/04/2015
  Map :Map i
  Street view :Street view
  Toevoegen
 • 5 Seconds of Summer

  5 Seconds of Summer

  Liefdevol tot ‘5SOS' gedoopt door hun enorme fanbase zijn Luke Hemmings (gitaar, zang), Calum Hood (basgitaar, zang), Michael Clifford (gitaar, zang) en Ashton Irwin (slagwerk, zang) wereldwijd HET muziekfenomeen van het moment!
  Date de début : 21/05/2015
  Date de fin : 21/05/2015
  Map :Map j
  Street view :Street view
  Toevoegen
Book your stay
ok icon error icon

ok icon error icon

ok icon error icon
Trip Planner
Last Minute - Arsene 50