FR EN CN
Loading...
visu_top
Terug

VILLA LORRAINE - LA VILLA & LE DIPTYQUE

Toevoegen

Praktisch informatie

75,Avenue Vivier d'Oie

1000 BRUSSEL CENTRUM

Tel : 02.374.31.63

Fax : 02.372.01.95

Website

Keuken : Seizoensgebonden, Gastronomische, Franse

Accommodaties: Salle privée, Jardin d'hiver, Parking, Salle climatisée, Terrasse, Jardin, Bar - Lounge, Espace fumeurs, Wi-fi, Lounge, Service voiturier, Meeting

Betalingswijze: American Express, Diners Club, Master Card, Visa, Bancontact

Prijs : ± 90 EUR

Groepscapaciteit: 100

Hidden Rating: 9.0

Rating resto.be:

Rating Michelin:

Rating GaultMillau: 15/20

Zie op de kaart

Street view

Villa Lorraine is een gastronomisch huis in Brussel dat sinds 1953 grote bekendheid geniet. La Villa Lorraine blijft het restaurant in Brussel waar men niet omheen kan, waar de tijd stilstaat en de smaakpapillen verwend worden.
Wat deze plek zo uniek maakt, is de alchemie tussen de twee zalen: De Villa langs de ene zijde, waar een gastronomische keuken geserveerd wordt, en de Brasserie langs de andere, die we graag een "elegante brasserie" noemen.

Overige informatie

Villa Lorraine biedt hierbij twee culinaire ruimtes aan: een gastronomisch restaurant "La villa" en een elegante brasserij "Le Diptyque"

Bent u in Brussel voor één of twee dagen, dan stelt VisitBrussels u een selectie voor van de 10 meest bezochte monumenten, musea en attracties van de Europese hoofdstad. Om het volledige aanbod van onze activiteiten te ontdekken, klik hier

  • SAMOURAI
  • LE PASSAGE
  • B&B les habitats nomades

    B&B les habitats nomades

    Warm onthaal in een huis met smaak ingesteld en op een originele wijze. Gevestigd in een Multiculturele wijk valkbij het centrum.
  • Tomaatgarnaal

    Tomaatgarnaal

    Elke tomaat gedurende 4 à 5 seconden onderdompelen in kokend water en ze onmiddellijk pellen. Het 'hoedje' afsnijden om de zaadjes en het vruchtvlees te verwijderen, lichtjes met zout bestrooien...
     
  • Le filet américain

    Le filet américain

    Doe het vlees in een slakom en maak een kuiltje om er alle afzonderlijke gerechten tegelijk in te doen . Alles goed mengen met een vork zonder te pletten en in de koelkast bewaren...

Commentaar

Er is momenteel geen commentaar !

Een commentaar toevoegen

Dit veld is verplicht
Verzenden
Book your stay
ok icon error icon

ok icon error icon

ok icon error icon
Trip Planner
Agenda
sightseeing Brussels
newsletter
Brussels Card