FR EN CN
Loading...
visu_top
Terug

Aanbevolen adressen

Biotraiteur

Biorganic factory
biorganic factoryBiorganic factory is een duurzame traiteur - 100% bio - voor al uw grote en kleine gerechten. Deze traiteur werkt met seizoensproducten en korte toeleveringsketens. De CO2-uitstoot van elk element wordt berekend, beperkt en gecompenseerd in samenwerking met de professionals van CO2Logic.
www.biorganicfactory.be
Traiteurs, restaurants, kruidenierswinkels

Greengastronomy (by Traiteur Loriers)
greengastronomyGreengastronomy helpt ondernemingen bij de organisatie van duurzame evenementen door voeding te verzorgen die afkomstig is uit een volledig duurzaam productieproces.
http://greengastronomy.be
Tropbon

TropbonTrop Bon heeft een lunchmenu dat bestaat uit soepen, verse sappen, salades, boterhammen, dagschotels en desserts die voor uw ogen worden bereid op basis van lokale, biologische seizoensproducten vol smaak. Slow food op zijn best! Een biokantine, light footprint lunch, farm to table, extra gezonde gerechten, duurzame traiteursdiensten, dagelijks genieten: het kan allemaal !
www.tropbon.beExki

exkiVoor succesvolle beroepsvergaderingen, voor lunches onder collega's, om 'natural, fresh & ready' te eten, bezorgt EXKi Delivery dagelijkse leveringen vanaf € 30 voor uw lunch op het werk of thuis, in Brussel en omstreken.
www.exki.beLe Pain quotidien

pain quotidienHet biobrood van Le Pain Quotidien heeft een vergeten smaak: die van zuurdesem. De producten op de kaart - brood, jam, koffie en andere fijne kruidenierswaren - zijn ook in de bakkerswinkel te koop.
Daarnaast zijn er in het restaurant altijd een paar ochtendbladen te vinden.
www.lepainquotidien.beBio Lounge

bioloungeBio Lounge biedt een lichte, creatieve biokeuken in een natuurlijk, hedendaags kader. Alle producten zijn klaar om ter plaatse op te eten of mee te nemen.
Een uur voor sluitingstijd worden deze verse producten met 25% korting verkocht. Wat na sluitingstijd overblijft, wordt gratis uitgedeeld aan verenigingen voor daklozenhulp.
Bio Lounge bezorgt met plezier bioproducten op het adres van uw onderneming.
www.biolounge.be


Tout l'or du monde

tout l'or du mondeEen kruidenierswinkel en café tegelijk waar eerlijke, biologisch en lokale producten worden verkocht. Bezorging van producten uit het biologische en eerlijke assortimenten op de werkplek is mogelijk. Ook telt de winkel tal van geschenkideeën voor uw klanten en medewerkers.
www.toutlordumonde.be

 
 
 
Green Attitude & Green kitchen
green attitude - kitchenDe Green Attitude is geen dieet, maar een geestesgesteldheid die gericht is op het terugvinden van uw ware natuur: genieten met respect voor het eigen lichaam en met gebruikmaking van gezonde, natuurlijke producten. Green Kitchen, het Brusselse restaurant van Green Attitude, stelt op basis van uw wensen originele menu's samen voor uw werkvergaderingen, cocktails en recepties.
www.green-kitchen.be

 
 
Bio-Shanti
bio-shantiVegetarisch restaurant. Er kan een banket/bijeenkomst voor 30 personen worden georganiseerd.
www.bioshanti.be
Rouge Tomate

rouge tomateRestaurant met biologisch-dynamische gerechten dat actief bijdraagt aan het concept duurzame ontwikkeling.
www.rougetomate.com
La Saga

la saga100% biologisch, vegetarisch restaurant met traiteurdienst voor particulieren of bedrijven (feestmaaltijden/bijeenkomsten).
www.lasaga.be
Cool Bun
cool bunDe Amerikaanse keuken, opnieuw uitgevonden door een fijnproever die dol is op bio en fresh food. De beste hamburgers van Brussel eet u bij Cool Bun.
http://cool-bun.be/burger.html
Dolma

DolmaDolma is een van de oudste natuurvoedingswinkels in Brussel. Naast verse groenten en fruit vindt u hier gluten- en lactosevrije producten, natuurlijke voedingssupplementen, biobrood, bio- en natuurlijk geproduceerde wijn en afhaalgerechten. Verder is er een zeer groot theeassortiment en een afdeling gewijd aan de Japanse keuken, plus een enorme keuze aan boeken over Tibetaans boeddhisme, natuurgeneeswijzen, aromatherapie en diëten.
www.dolma.beSoul

soul restoDit restaurant heeft als doel mensen bewust te maken van het belang van voeding voor het welzijn. Er worden heerlijke gerechten voorgeschoteld die uw lichaam in ere houden. De meeste producten zijn biologisch en vrij van toxische stoffen zoals geraffineerde suiker en conserveermiddelen. Boter en room ontbreken volledig. Om u een verrassende culinaire belevenis te bieden, gaan de koks op zoek naar producten uit verschillende landen en culturen die u zelf niet snel zult vinden.
www.soulresto.comTchop Tchop

tchop tchopTchop Tchop is geïnspireerd op de Londense trend en biedt een welgevuld bord vol heerlijke, halfvergeten smaken. Elke dag staat er iets anders op de toonbank - of beter gezegd, de producten worden elke dag anders gekruid en gepresenteerd. De voornamelijk vegetarische gerechten zijn voorzien van een echt Angelsaksische fusiontoets. De inrichting met hout, tegels en een mooie toonbank doet aan een Londense "Deli" denken.
www.tchop-tchop.be


La Tsampa

la tsampa La Tsampa is een zeer bekend vegetarisch biorestaurant in de Livornostraat, op slechts twee minuten van de Baljuwstraat en de Louizalaan. U vindt hier allerlei soorten bioproducten, zoals groenten en fruit, diepvriesproducten, sojaproducten, vitamines en nog veel meer. Houdt u van vegetarische biokost, dan bent u hier aan het juiste adres.
http://www.tsampa.be/The Peas
the peasThe peas is een biologische kruidenierswinkel met een groot assortiment biologisch lokaal seizoensfruit en biofruit van verder weg. Elke vrucht is individueel geselecteerd en eetklaar op uw werkplek. Deze unieke winkel levert originele manden met fijne kruidenierswaren of verse producten, gecombineerd met een CO2-compensatieprogramma.
www.thepeas.be
100% belge

100 pourcent belge100% Belgisch is een eenvoudige doch originele wijze om u de producten uit onze Belgische regio's voor te stellen en te laten proeven. De chefs Vincent Masson, Dominique Gaudemer en Christian Tirilly uit onze drie hotels gingen persoonlijk langs bij de lokale producenten om voor u de beste producten uit onze gebieden te selecteren en om voor u gerechten te bereiden met smaken uit het "Belgisch Terroir". De gastronomen van Brussel zullen de menu's "100% Belgisch" in elk onze drie restaurants kunnen ontdekken.
www.centpourcentbelge.beSikou

sikouSikou legt het accent definitief op Bio. Naast artisanaal ijs in tal van smaken (manon, wortel, noga, makaron ...) staan er steeds een uitstekende dagschotel, heerlijke hartige pannenkoeken en een mooie selectie biologisch bier en wijn op het menu. De ingrediënten zijn uiteraard met zorg geselecteerd en zijn allemaal afkomstig uit de biologische landbouw of uit netwerken voor eerlijke handel.
www.sikou.beLe Zinneke

zinnekeLe Zinneke is gecertificeerd "bio" en heeft fruit, groenten, aardappelproducten (frieten, kroketten, enz.), rijst, kaas, chocolade, olijven en olijfolie in huis. Alle gerechten worden ter plaatse bereid met verse, gezonde producten. En vergeet ook niet dat dagelijks verse mosselen uit Zeeland worden geleverd die vervolgens op maar liefst 69 manieren kunnen worden bereid. Dat is misschien wel de meest gevarieerde mosselkaart van België. www.lezinneke.be

 
 
 
Slurps
slurpsAlle gerechten zijn hier heerlijk vegetarisch & verrukkelijk veganistisch. De meeste gerechten zijn bovendien glutenvrij. Verrassend, verleidelijk, verantwoord, gezond en goed voor de planeet. Dat is waar traiteur SLURPS voor staat. Puur genieten wanneer u maar wilt!

Commentaar

Er is momenteel geen commentaar !

Een commentaar toevoegen

Dit veld is verplicht
Verzenden
Book your stay
ok icon error icon

ok icon error icon

ok icon error icon
checklist sustainable meetings
 
group room reservations
announce your event
newsletter
newsletter facebook Twitter youtube Flickr Dailymotion foursquare pinterest instagram