FR EN CN
Loading...
visu_top
Terug

Google Streetview Brussel

Google Streetview Brussel
VISITBRUSSELS biedt potentiële toerist alvast een voorsmaakje van Brussel
 
 
 
Vanmorgen werd in het Stadhuis van Brussel de Belgische Google Street View gelanceerd. VISITBRUSSELS stelde er tegelijkertijd haar op deze technologie gebaseerde applicatie voor. Met deze ‘app’ biedt de toeristische dienst van Brussel toeristen een online voorvertoning van de zeven belangrijkste bezienswaardigheden van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
 
 
 
Van bij de lancering van visitbrussels.be was het reeds mogelijk om via een geïntegreerde Google map de locatie van bepaalde door VISITBRUSSELS geselecteerde bezienswaardigheden te ontdekken. Vanaf vandaag beleeft de bezoeker er echter een gloednieuwe ervaring. Dankzij de integratie van Street View kan hij er de niet te missen plaatsen in Brussel alvast ontdekken. Waar hij eerder was aangewezen op een kaart met eventueel enkele foto’s, kan hij vandaag tot zelf de hele omgeving rond de bestemming bekijken.
 
 
Street View werd er op alle pagina’s geïntegreerd waar eerder al met Google maps werd gewerkt. Daarnaast is er een volledige pagina aan Street View gewijd waarop de bezoeker meteen de zeven belangrijkste monumenten en plaatsen van Brussel kan ontdekken: http://visitbrussels.be/bitc/front/streetView/displayTop/clt/BE_nl.do.
 
 
“Mensen bereiden vandaag de dag steeds vaker hun reis online voor. De online verkoop van trein- en vliegtickets zit al een tijdje in de lift. Hotelbookingen gebeuren ook steeds vaker via deze weg. De hedendaagse toerist bookt zijn reis van achter een scherm in zijn eigen omgeving. Dankzij deze technologie kunnen zij nu ook van daaruit Brussel al een beetje ontdekken. Zij kunnen als het ware al eens gaan wandelen in de buurt van hun hotel om zo te ontdekken of deze aan hun verwachtingen beantwoordt.”, legt Patrick Bontinck, CEO van VISITBRUSSELS uit. “Als moderne toeristische dienst beseffen wij maar al te goed hoe dit ons bij de promotie van onze bestemming zal helpen. We zijn dan ook erg verheugd om deze technologie vanaf vandaag op onze website te kunnen aanbieden.”
 
 
 
 
 
Lees het persbericht van Google
 
 
--------------------------------------------------------------------------------
 
Perscontacten:
 
 
Martha Meeze: m.meeze@visitbrussels.be - +32 486 53 31 81
 
Pierre-Olivier Massart: p.massart@visitbrussels.be - +32 475 53 08 07
 
 
 

Commentaar

Er is momenteel geen commentaar !

Een commentaar toevoegen

Dit veld is verplicht
Verzenden
Book your stay
ok icon error icon

ok icon error icon

ok icon error icon
Témoignages
rfp
group room reservations
announce your event
newsletter
newsletter facebook Twitter youtube Flickr Dailymotion foursquare pinterest instagram