FR EN CN
Loading...
visu_top
Terug

Brussels Card : restaurants en cafés

Brussels Card : restaurants en cafés
 


 

- 50% korting

Op het zondagsconcert
Authentiek art-deco-etablissement uit 1937
dat bekend staat voor zijn jazz sessions.

 
 

- 10% korting op rekening

Onvermijdelijk en tijdloos, Aux Armes de Bruxelles is een waar instituut en respecteert de traditie van de Belgische brasserie waar de kwaliteit en de versheid van de producten bij elke hap naar boven komen.
 
 

- 1 € korting

Op het eerste drankje
Weinig cafés hebben zo'n rijke culturele geschiedenis als Het Goudblommeke in Papier. Pleisterplaats van het dadaïsme, daarna stamcafé van de surrealisten en nog later van de CoBrA-beweging. René Magritte, Pierre Alechinsky, Hugo Claus, Louis-Paul Boon en vele anderen kwamen hier over de vloer!
 
 

2de biertje gratis

2de Leffe gratis, max. 33 cl
Deze brasserie-taverne, met zijn typisch bruegeliaans historisch kader, biedt een prachtig uitzicht op één van 's werelds mooiste markten.

 

Gratis saus

Fritland
 
 
 

Gratis tapas

1 gratis tapa (charcuterie) bij 2 biertjes.
 
Moeder Lambic dat zijn 2 artisanale biercafés, in Sint-Gillis en in het stadscentrum (Fontainasplein). U vindt hier een ruime selectie bieren van het vat en op fles. Voor wie er graag iets bij eet, zijn er artisanale kazen en smakelijke kleine gerechten.
 
 
 

gratis drankje of dessert

1 gratis cava (bij de maaltijd)
Dit visrestaurant is een waar instituut in Brussel! Laat u verleiden door de familiale sfeer en de ongecompliceerde kwaliteitskeuken.
 
1 Léon-bier of koffie gratis (bij de maaltijd)
Chez Léon, dat is het restaurant in Brussel voor mosselen met frieten, voor de degelijke Belgische keuken, in de buurt van de Grote Markt.
 
1 gratis koffie of thee (bij een lunch vanaf 10€)
Schuif aan voor een lekkere lunch met dagverse producten in het prestigieuze kader van het BELvue Museum. U kunt binnen plaats nemen of op het mooie zomerterras dat uitgeeft op het Koninklijk Paleis.
 
1 gratis koffie (bij een typische lunch)
Men kan er proeven van Faro, Kriek en Geuze
en van een boterham met plattekaas.
 
1 gratis kir spécial (bij de maaltijd)
Dit charmante, stijlvolle restaurant, geschilderd in warme kleuren, ligt in het hart van de Zavel. Hier primeren eenvoud en goede smaak. Op de kaart staan Belgische specialiteiten zoals stoofvlees op zijn Vlaams, maar ook typisch Franse gerechten zoals de befaamde 'tartiflette'.
 
1 gratis huisaperitief of koffie (bij de maaltijd)
Pal op de Grote Zavel. Kom proeven van een uitstekende brasserie-keuken, die zoveel mogelijk werkt met lokale producten. Frans-Belgische klassiekers in een gemoedelijk kader.
 
1 gratis koffie (bij de maaltijd )
Op de 10e verdieping van het Muziekinstrumentenmuseum. Prachtig terras met uitzonderlijk uitzicht over Brussel! Kleine snacks, traditionele gerechten en dagschotel.
 
1 exclusief Hard Rock Café souvenir, bij aankoop vanaf 30€.
Het gloednieuwe Hard Rock Cafe Brussels, op de hoek van de historische Grote Markt, schudt je zintuigen door elkaar met verleidelijke gerechten en drankjes en een indrukwekkende collectie rockmemorabilia.
  
La Rose Blanche
(1 gratis dessert, bij de lunch, bahalve bij dagschotel)
La Rose Blanche, ondergebracht in een geklasseerd pand op de wereldbefaamde Grote Markt, staat voor een eerlijke traditionele keuken. De specialiteit van het huis zijn de gerechten op basis van bier, met heel veel zorg bereid en telkens vergezeld van een
passend biertje - niet te missen!.
 
‘t Kelderke
1 gratis dessert, bij de lunch, behalve bij dagschotel.
Mis deze 17e eeuwse overwelfde kelder niet, onder de straatstenen van de Grote Markt! Eenvoud en authenticiteit zijn de motto’s van het huis. Op de kaart: mosselen, stoemp en andere heerlijke streekspecialiteiten. U kan ook tafelen op de 1e verdieping, met schitterend uitzicht op de Grote Markt.
 
 

Commentaar

Er is momenteel geen commentaar !

Een commentaar toevoegen

Dit veld is verplicht
Verzenden
Book your stay
ok icon error icon

ok icon error icon

ok icon error icon
Trip Planner
Brussels Card
newsletter facebook Twitter youtube Flickr Dailymotion foursquare pinterest instagram
 
Agenda
sightseeing Brussels
newsletter